Friday, September 30, 2011

[17] Cara Budak Sekolah Balas Dendam





Cara Cara Praktikal Seorang Budak Sekolah Balas Dendam


1] Pijak Kasut Kawan (musuh la dalam erti kata sebenar) Secara Agresif




2] Tarik Kerusi Kawan, Sebelum Sempat Dia Duduk =)




3] Tempek 'Surat Cinta' Belakang Kawan




4] Masukkan Nama Dia Dalam List Pelajar Buat Bising!




5] Tarik Tudung +___+ alahaii~




Hahaha comels~ perangai budak budak yang kadangkala buat kita terkenang kenang sambil berangan dalam hati ohh best nya kalau jadi budak budak lagi sekali . Zaman budak budak la kita paling tak hipokrit, kita buat semua benda secara sesuka hati mak bapak kita je macam orang lain tak de hak langsung kat dalam dunia ni, tapi itu mungkin zaman saya la kot kan zaman sekarang mungkin lagi advance sebab sekarang kan zaman teknologi, erkk apa kaitannya? sekarang budak year one pun dah ada blog fuhhh hebak hebak..akak dulu umur 20 baru nak kenal apa itu erti blog dik +____+

P/S : Terima kasih kepada Telaga Putih dan Una Budak Baeq (: Hadiah dah sampai rumah hehehe. tapi saya tak sempat lagi nak tengok hadiah tu, my mom kat rumah je baru call kata ada parcel untuk saya. Tu la kan berlagak sangat tak nak bagi alamat kolej kediaman kan dah kempunan trang tang tang. whatever! btw tenks. just macam terharu tahap ping pong, tak sangka la kan boleh menang hehe.

saya memang contest ini, nak jugak kecoh tu kuikuii.

credit to mila untuk ilham membalas dendam (:


40 comments:

kjaharun said...

hahaha.. chomel!!

baru perasan blog yang se owesome ini..

Edina Kasyah said...

haha lajunya komen!

ceyt..habis la dina xleh tido mlm ni
haha.xde lah awesome mne
byk lagi blog laen lg power
ni update pun jarang2
hehehe

tq singgah (:

Niza Romli said...

haha...rasanya kt mana2 sek rendah ada 'drama' ni. Dulu la...skrg ntah ada ke tak. Best :D

no_cha said...

oh..tibe2 terimbau semula zaman2 kenakalan tyme sek...hehehehe

nadiaz namikaze said...

hoho..sume mende ni penah kite buat satu ketika dulu..

yana halim said...

semua tu tak pernah buat! budak baik rupa2nya dulu. * betul2 selendang sambil berlalu....

man said...

dulu lebih byk nakal drp jahat...

azie namico said...

wahh!!!nie nakal juga nie...tapi fun per...

Edina Kasyah said...

:: niza romli ::

haha, kan sis!
budak2 mmg suka bikin "drama" hhehe


:: no_cha ::

ha! ni mesti suka cari pasal dulu2 kan? kan? haha

Edina Kasyah said...

:: nadiaz namikaze ::

hihihii~
ke ad lg yg x masuk list tu haha


:: yana halim ::

amboiii kak yana..melenggang die haa
hahaha
cover ke apa tu..

Edina Kasyah said...

:: man ::

kan! sbb klu budak2 buat salah
itu bukan satu kejahatan
hehehe


:: azie nomico ::

mmg fun!
tp rsnya tu bru sikit je kot
hehe..tq!

Cik kasih rahsia said...

zman sy naib hbuk kapur. letak ats krusi kwan, kwan duduk dh putih punggung, hehhehe, hehhe best gk bls ddam,

Cik kasih rahsia said...

zman sy naib hbuk kapur. letak ats krusi kwan, kwan duduk dh putih punggung, hehhehe, hehhe best gk bls ddam,

Edina Kasyah said...

aaaaa kan cik kasih!
ad jugak mcm tu
hahaha.kelakar.

shalina said...

hahaha ! suke tengok lukisan tu .cuteeeeee ! :D

Edina Kasyah said...

hahaha.malu i
tq dear :)

BisMi Aishah said...

comel gile ;)

Edina Kasyah said...

sape? sy?
ok ok doodle yg comel
hihiii tenks bismi!

littledolphin said...

tarik kerusi dan tempek surat cinta tu paling famous.HAHA

Edina Kasyah said...

kan! haha
dh la buat secara "serang hendap"
kesan mmg sgt dramatik!

Cha Ril said...

Ni mesti Edina selalu kenakan... tu yang mengimbau kembali kenangan silam... :)

Edina Kasyah said...

diamlah charil!

Edina Kasyah said...

ok tak..just joking ye abg chik :)

Cha Ril said...

....... (diam) hahaha... okey je... :)

MAYA_mustwany said...

mereka mengejek2 tuh yang rmai suka wat.

zaman mas pun dulu selalu de kes pijak kasut(nasib baik pgawas,xnmpak bila diorang balas)ha3~

tarik kerusi,xprnh rsanya.tpi pernah trkene gelakkn kawan jtuh krusi,xsmpai 15minit kene balik~malu ooo

surat cinta kat blkg bdn,xprnh tpi letak sticker.tulis nama xwat,coz xsmpai hati.if dia btul bsing bru kne.tarik tudung da biasa ssama kami.kih3.dlu~rindu pulak..

qamarguyz said...

salam ziarah..
cam biase, kreatif & menarik..
k0nsep blog dina ni lain dr yG lain, sebab tu ley pergi jauh..
juz masa yg jadi penghalang mungkin..c0z ini bukan entry Copy Paste!

Edina Kasyah said...

:: maya mustwany ::

same la kite! give me five ohh yeahh~
haha zaman kanak kanak akan selalu dihati ^.^V


:: qamarguyz ::

ok.prognosis positif dari dr.roy,
so yes dina akan terus jaga kesihatan blog ni!
sblm dia collapse lg hehe

tq!

ArulchelseA said...

cuak aku...

Edina Kasyah said...

hahahaha
kelakar jek
xde la kn smpai nk bt entri putus kaki tgn haha

Fara E's said...

bebudak skulah . haha

ShahzCudin said...

teringat zaman skolah dulu..paling tak lupe jd mangsa tarik kerusi..maluu..

AmirahFisra said...

yang nombor 3 tu selalu buat dan selalu kene.. hahaha

Nalisa Syahira said...

hahahaha , Perangau jahil masa sekolah rendah , semua pernah buat .

SweetLikeWhat said...

lagi satu..sorok kasut kawan..haha

miszfazierra said...

menarik lah . comel2 . hehe :)

muz said...

teringat aku zaman sekolah2 dulu, tak macam zaman kanak2 sekarang ne...

Cha Ril said...

Zaman sekarang lebih advance... Kalau tak puas hati dgn member dorang komen kat Facebook, Twitter, ataupun blog... :) satu dunia boleh tahu... :)

ninest123 said...

cheap oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, oakley sunglasses, ugg boots, nike outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada handbags, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, tiffany jewelry, ugg boots, chanel handbags, longchamp outlet, michael kors, louboutin pas cher, prada outlet, replica watches, nike free, louis vuitton outlet, longchamp, gucci outlet, oakley sunglasses, nike roshe run, longchamp pas cher, sac longchamp, air max, uggs on sale, tiffany and co, louboutin outlet, nike air max, louboutin, air jordan pas cher, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton, tory burch outlet, nike air max, jordan shoes, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, burberry, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister