Monday, September 26, 2011

[16] Salam Terakhir


Assalamualaikum wbt.

Hari ini kelas batal. Yehaaa! kan bagus kalau tiap tiap bulan ada konvo ukm haha. So aku balik bilik dengan bersemangat ya auw auw ya auw auw nak update belog! mesti dan MESTI update jugak sebab kalau tunggu hujung minggu memang ibarat ilham di dalam telur la kan, nak keluar tapi tak pecah pecah  pasal hujung minggu pun aku ada kelas jangan harap la nak hadap belog walaupun niat murni untuk tidak mengabaikan belog tu dah berkepul kepul atas kepala haha.

Thanks la kawan yang ingatkan aku betapa kecewanya mereka bila bukak belog edina kasyah tapi still keluar entri selamat hari raya haha gaya macam aku sambut raya yang tidak berkesudahan acewaah OK aku baru lepas pergi open house kat sungai buloh OK sedap sungguh sate rasa macam nak gigit sekali dengan batang lidi tu haha

OK cakap banyak pun tak guna bai. Nah nah aku ada cerita baru meh..tapi macam sedih la kot ek tajuk pun dah salam terakhir.

9.58 : Ada sms masuk "Dina, flight saya pukul 10.China.Please take care of urself! jgn reply. sy nak off hp ni..bye! "

9.59 : Tapi aku gatal. nak sangat reply.." Oh OK..take care!" tettttt..pending! padan muka aku +___+

Ok scene yg pendek tapi cukup untuk menjentik rasa sedih kat hati aku. Sampai hati kan buat suprise tahap gaban macam tak reti nak cakap awal awal, kalau tak boleh dah aku kirim ceramic coaster ke set pinggan cawan ke cis cis cis

Rasa sedih inilah yg telah membawa saya mereka cerita ini. Ok kalau tak jadi sedih sila tenyeh bawang merah depan mata haha.

**********************************
























************************************

Tamat yes yes yes! berpeluh peluh aku buat cerita ini haha. 

OK sekarang cuaca tak menentu, sila jaga kesihatan anda.babai~

Teruskan membina komen. please.edina need ur help sebab rasa diri dah melayang jauh dari dunia blog. Thanks guys! *love*

17 comments:

jehanfrhin said...

rasa kehilangan ketika ini~ owh!! speechless ^^

Addin said...

hurm mendalam .

Edina Kasyah said...

jehanfrhin :
oh yeah..be strong!
think bout sumbody eh?
(:

addin :
kan! sori mcm berterabur hihi

♥ norlida ramli ♥ said...

huhu..sedihnya cita ni..

yana halim said...

weeloohhhh......raye2 buat citer sedih. nih nak nanges nih.... :P

nursyamime said...

oh cerita sedih.
tapi besh:)

Cha Ril said...

Salam, Fuh sekian lama menanti akhirnya muncul kembali.... orang selalu tidak menghargai bila orang mengambil berat tentang dirinya tapi bila orang tu dah tiada disitu baru tercari-cari.

apik pehe said...

wow..ayat yang superb last skali tu..hehehe

yana halim said...

orang yg ambil berat pasal dina datang nie...hehe

Cintaku Bukan Cinta Biasa

apek poyo said...

huhuhu..jrg dah ado mamat melayu mcm ni...kalau mamat gagak yg org perempuan gila kan skrg ni byk..
pastu kono tipu..hahaha

azie namico said...

so touching!!!

Edina Kasyah said...

norlida ramli + nursyamimi

tenks singgah!
sedih jgn lama lama
hehe~

Edina Kasyah said...

cha ril ensem >

betul3..
ni msti awk tercari2 sy kan
kuikuii =)


apik pehe >

dh mmg itu motif die
tq! hehe

Edina Kasyah said...

yana halim >

haha! luv u la sis!!


apek poyo >

hehehe itu dh kes lain dah tu
tq apek..rajin2 la singgah yer =)


azie namico >

yes! misi tercapai.hehe
thnx 4 commenting =)

ninest123 said...

cheap oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, oakley sunglasses, ugg boots, nike outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada handbags, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, tiffany jewelry, ugg boots, chanel handbags, longchamp outlet, michael kors, louboutin pas cher, prada outlet, replica watches, nike free, louis vuitton outlet, longchamp, gucci outlet, oakley sunglasses, nike roshe run, longchamp pas cher, sac longchamp, air max, uggs on sale, tiffany and co, louboutin outlet, nike air max, louboutin, air jordan pas cher, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton, tory burch outlet, nike air max, jordan shoes, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, burberry, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister