Sunday, January 26, 2014

Tentang 2014


Ini tulisan yang terlakar atas desakan hati yang menggila sebab lama tak menulis. Perr.

Sebenarnya ada benda dalam hati. Yang nak melonjak keluar sebagai tulisan jiwa jiwa, tapi tak tahu amende benda tuh, tak tahu amende nak tulis. Tak tahu! Tapi kalau tak tulis sakit T_________T

Baiklah. Kita kembali ke jalan yang benar. Saya masih setia dengan kerjaya 7 bulan yang lalu, seorang pensyarah yang comel dan gagah. Masih menulis namun bukan pada blog tapi pada slide. Hahah. Banyak benda pahit berlaku dalam hidup lewat ini. Memang kalau orang tengok aku, memang orang kata aku pulun. Ikut kata hati la kan, aku sayang, aku redah je. Macam aku suka orang tu, aku redah jugak. Walaupun redah aku tu luar alam.

Sekarang ini, aku cuma fikir satu. Seriously dah malas sangat dengar cakap orang. Aku nak dewasa dengan cara aku, berinspirasikan orang orang yang punya hati. Kalau orang tu boleh buat aku macam tak ada hati, aku pun boleh reply balik. Tadahal. Tapi aku tak pandai berdendam. Adoi.

Sedikit kenangan-lalu-mengusik-jiwa dari catatan Konvokesyen Oktober 2013.




 Tak perlu perkenalkan. Dua cinta yang akan aku setia sampai akhir nyawa. Terima kasih.




Hari yang aku buat muka riak dan bangga sepanjang masa.haha.
[Mel-X-Beton-Ain-Jeni] 



Yang manis manis harus dipotretkan di tempat yang indah :)
[Jeni-Yan-X-Zihan-Beton @ Saujana Hijau, Presint 11]


Ini masa hadapan. Belum mengusik jiwa, tapi cukup mengajar jiwa untuk dewasa.





Dulu tak pernah terdetik mahu menjadi lecturer. Cuma mengambil kesempatan atas peluang yang ada. Alhamdulillah. Aku sudah jatuh kasih dengan dunia sebegini. 


2014. 
Tahun aku bercinta.
Doakan aku.
                                                                       

6 comments:

Yana Halim said...

assalamualaikum. amboihhhh....lamanya sepi tanpa berita ye. Ni nak kena babap nih! Belated congrats utk konvo dan jd lecturer. Murah rezeki nmpknya. alhamdulillah... add fb tau.

puteri kasih said...

lama sgt menyepi ni..ingatkan tak nak blog dah..hehe. Congrats untuk convo. Wah dah jadi lecturer adik kak puteri ni yer :)

s h a said...

Congratz lecturer dina.Comeinye lecturer.Semoga sukses selalu dear. :)

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister