Friday, May 6, 2011

tido segan, buat keje malas lak



Dah nak masuk jam 8.30 pm. aku masih depan laptop dell sayang ini. ehe.promote dell. dulu aku guna acer. cukup 2 tahun dia buat perangai. fine. cukup 2 kali repair plus 4 kali format..aku pun nak buat perangai jugak lah tukar laptop.hahaa. mak sponsor duet. dapat lah sebijik dell nih.sgt best guna dell compare dgn acer padahal kalau nak ikutkan benda apa sgt lah yang nak differ both brand nih, tapi itulah still lappy tuh belum bagi masalah so suka lah..best lah..sayanglah..dah buat hal memang keluar jugak menyampah aku dengan lappy nih..bengong lah.. macam bangkai lah..mangkuk jambanlah...oke.over.

dah dekat 4 jam hadap laptop.isi macam lebih kurang dengan perenggan first td kan. whatever. buat design yang x sudah, bukan buat pun. tangan melayang buat benda laen. leceh lah buat design bagai kalau mood x de. lepas meeting tadi petang, memang idea tuh sudah datang mengketuk frontal lobe kepala hotak aku supaya buat macam ini, letak element macam itu..bila bukak adobe photoshop..open..ekh, dia boleh open drama keabadian cinta pulak. baru download. nak tengok tak sempat lagi jadi bila peluang ada memang aku rembat lah. oke. aku memang budak tak fikir panjang bila anggap masa untuk bekerja itu suatu peluang nak menonton movie sambil kunyah pop corn tanpa gula. hahaa.