Wednesday, June 1, 2011

saya comel tak?











HAHAHAHHAAA!
ini namanya entri nak kena mintak simbah asid.adohaii~

maaf ye.secara spontan tiba tiba terkeluar idea comel ini. sebenarnya saya tidaklah secomel mana, cuma sangat sangat comel [pause]

Anda anda yang comel diluar sana, pernah tahu akan hak anda untuk berasa comel. saya utarakan beberapa tips untuk anda merasa comel. boleh rujuk untuk buat assignment nanti.


::perasaan comel satu::

Anda sedang berjalan jalan disebuah pasar raya yang besar yang mana besarnya kalah badak jadian sudahlah didie oii merepek kau.,baik baik pause lagi. tiba tiba ada seorang adik perempuan tegur anda sambil berkata what! byk lemak lah dia nih..badan berlipat lipat, pakai pula baju sendat sendat.what what what!! spare asid dalam beg siap siap, boleh terus simbah kat adik tuh.hahaah.sebenarnya tidak yaa..jangan terasa. dia cuma nak kata wahh! akak ni comel lah! cuma maksud dia tak sampai.agresif sedikit sebab mama dia tak belikan rocky mungkin. comel itu chubby..chubby itu comel. anda comel? jangan terasa yaa. kejadian ini tidak berlaku di bumi, ianya berlaku di marikh..zuhal..pluto sana yaa yaaa.


::perasaan comel dua::

Anda ditegur oleh kawan kawan anda. wah! comelnya anak kucing kau, wah! comelnya beg baru kau, wah! comelnya kasut baru kau..wah! wah wah semua aku nak tulis sampai malam tak habis. jawapan biasa anda akan reply tengoklah tuan dia, pun comel jugak! anda sedang perasan comel.


::perasaan comel tiga::

Tengah khusyuk khusyuk layan kerja lain, tiba tiba kena tag untuk "contest blog paling comel" wohaaa! sungguh la bagai di kata. tak pernah rasa blog saya comel pun tiba tiba terus perasan comel gilaa laaaahh blog aku!!

Terima kasih kepada mira nasiruddin kerana mentag saya. saya tengah lah tak ada idea, maka inilah jadinya.entri merepek repek. HAHAHA.








Okay, siapa siapa berminat macam biasa boleh klik banner di atas yaa! tarikh tutup 1 JULY 2011. Dan edina ini macam biasalah akan skip dua perkara bila di tag untuk join contest. tajuk tak ikut, orang tak di tag. tak tahu lah nak tag siapa.*ayat purba* maaf ya penganjur, sunat je kan kan kan? HAHAHA.banyak aku gelak hari ini. astaqfirullahalazim.

Tiba tiba saya merasa comel sebab kena tag secara bertubi tubi. HAHA. suka sungguh korang lihat edina ini kena tag. maaf utk yg lain apapun thanx sebab sudi tag. tengah curi curi masa ni. nanti ada kelapangan saya siapkan yaaa. jom jom siapa siapa yang rasa blog dia comel, nak jadi comel, nak tambah comel, nak kurang comel, nak [PAUSE] marilah kita memeriahkan contest ini. TERIMA KASIH.

cik FARINA, done!


35 comments:

Freaky said...

haha nice.. memang comel da katun tu

Edina Kasyah said...

mak aiiii..lajunya enchik freaky dtg komen. baru publish tak sampai 5 minit. HAHAHA. thnx thnx thnx~

nawal addina said...

ahahah , yup ! edina comel ;)

emeera asnary said...

entry cumeyl, upenye nk pomot kontes daaa. hak3.. cumeyl lah anda ;p

Edina Kasyah said...

kahkah.lagi nak tergelak bahak bahak.xyah lah puji puji nawal.susah susah je.

Edina Kasyah said...

emeera asnary :: speechless terus.haha

cik azeya said...

hahaha.
name awak pon comel yunk. ^^

Edina Kasyah said...

aiii..nama saya pulak jd mangsa.haha.

ShafiqHashim said...

Kreatif..
Comel Je kartun Tu..Boleh Buat Komik..(^_^)V

Syakiela said...

comeyyyyy3x,kite suke sgt tawwwwwww

Edina Kasyah said...

:: shafiq macho ::
ahahaa.insyaAllah komik tu mesti bertahun tak laku.adoyaii~

Edina Kasyah said...

:: kak syakiela yang cantek ::
awwwwww.tenkss!! hahahaa.

Cik Dodol said...

hahahah. comel lah entry neh. ;DD

Syafrina Utopia said...

hahahaha suke suke suke..komik tu..cam sweet..last2 kelaka puji diri sendiri

Edina Kasyah said...

:: cik dodol ::
hahahaa.of cos!!

Edina Kasyah said...

:: syafrina utopia ::
hehehheee~ anda kata sy puji diri sendiri?? haha.tenks yaa!

missh chiorika said...

haha ..
nice entry ..
memang comel kartoon tuh ..
i lolikes ;)

Edina Kasyah said...

TQ missh chiorika =)

Edina Kasyah said...

TQ missh chiorika =)

saiazuan said...

hehe style :D

mira nasiruddin said...

menarik...
edina emg smey pown...:))

Edina Kasyah said...

::saiazuan suka burger::
style bro style...

Edina Kasyah said...

:: mira si baik hati ::
Hah..tuan punya tag dh dtg!!kehkeh.
thanx thnx thx..habes kembang setaman!

Sarah Khan said...

salam ;)

comel lah kartun tuh. hihi

btw my blog biasa aje so x layak nak join ur contest. huhu

MUXLIMO said...

sure... the cartoon n the creator.. are comel.. ^^
salam kenal ya...blognya keren nih.. cool.. jago photoshop ya, Dik Edina??

Edina Kasyah said...

::sarah si cantik manis ::
tenks! err tapi ni bukn contest sy lah cik sarah..sy tukang join saja ^^

Edina Kasyah said...

:: muxlimo ensem ::
Eh..sy biasa biasa je awk. hehe. main hentam je photoshop ni semua. tiba tiba dh siap.
*nampak sangat tipunya*

aRiE niSS said...

comey sgt dina..=)

Edina Kasyah said...

:: anis comel ::
hahaa.susah susah je anis puji **

miss.Addin said...

nice drawing ! :)

Edina Kasyah said...

miss addin :: TQ yaa ^^

pneumedic said...

kreatif..lain dr lain..

Edina Kasyah said...

::pneumedic::
as my pleasure..thanx~

ASaDa RyutaRo said...

hahaha.. sabor je lah ngan budak tu. tapi pernah je jumpa budak kecik yg jujur mulut laser hbs camni. komen jujur! kalau bau busuk, mmg tak cover2 cakap busuk.

so, hati2.. benda ni bukan jadi kat marikh, zuhal atau pluto je, tapi kat bumi pun boleh jadi. hahaha..

gud luck untuk contest blog paling comel ni. *ke dah hbs contest ni?*

Edina Kasyah said...

HAHAHA.saya xnk rakyat bumi terasa dgn statement saya.haha.

TERIMA KASIH~ belum. close 1 july nanti :)