Sunday, January 1, 2012

Selamat Datang 2012



Terima kasih 2011. Selamat datang 2012.

Yeah! entri tahun baru. di hari pertama 2012. rasa macam xde feeling nak sambut 2012 kalau tak buat entri cewahh.

Yeah! terima kasih kepada rakan rakan blogger yang x jemu jemu ziarah blog ni walaupun tuan tanah dia entah hilang ke mana haha. Punya la lama tak check emel wahh penuh komen untuk entri lepas! terima kasih terima kasih *smile* smile je..reply tak nak? ouchh...

Yeah! tak faham kenapa aku asyik yeah je dari tadi!

Tahun 2011 sebenarnya banyak bagi impak baik dalam kehidupan peribadi saya. sangat banyak. sampaikan kalau cerita sambil makan goreng pisang empat malam empat minggu pun tak habis. dan saya harapkan saya dapat menjalani tahun 2012 dengan lebih berkeyakinan. dan saya harapkan anda juga begitu. skema la weii ayat aku sejak dah lama tak menulis ni ahhh seteres!!

Tapi takpe! tu cite tahun lepas. Tahun ini mari kita mulakan hidup dengan lebih cemerlang!





sekian. cerita pendek untuk hari ini.hhehe~

01.01.2012



12 comments:

Niza Romli said...

selamat tahun baru dina...:)

puteri kasih said...

Selamat Tahun Baru wahai puteri edina sayang <3

Koding said...

Selamat Menyambut Tahun 2012 Masihi...

katak comel said...

hepi new year!
yeah!!!

amranaiman said...

selamat tahun baru :D

fajar Kurniawan JE said...

Happy new year.. :)
moga selalu mandapat berkah dariNya. Amien :D

kobes - sama said...

epy new year ^.^

Cik Azizah said...

Semoga tahun 2011 yang lalu pergi membawa cerita yang lama dan semoga kedatangan 2012 ini memberikan 1001 kehebatan untuk kita semua ya!


selamat tahun baru :)

saya dewi said...

selamat tahun baru dear. semoga tahun 2012 menjanjikan kebahagiaan dan keberkatan yang lebih buat kita semua. insyaALLAH.:'D

MaYa MustWany said...

selamat tahun baru 2012.yeah jugak ye.hihihi.

ninest123 said...

cheap oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, oakley sunglasses, ugg boots, nike outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada handbags, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, tiffany jewelry, ugg boots, chanel handbags, longchamp outlet, michael kors, louboutin pas cher, prada outlet, replica watches, nike free, louis vuitton outlet, longchamp, gucci outlet, oakley sunglasses, nike roshe run, longchamp pas cher, sac longchamp, air max, uggs on sale, tiffany and co, louboutin outlet, nike air max, louboutin, air jordan pas cher, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton, tory burch outlet, nike air max, jordan shoes, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, burberry, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet