Tuesday, March 13, 2012

Yang Chanteq



Biasanya kalau sedang membeli belah saya akan tertarik dengan dua benda. Syampu rambut dan tudung bawal. Dari dulu saya mencari satu syampu yang betul betul sesuai dengan rambut saya yang konon boleh buat rambut kita menawan dalam tempoh 14 hari eh konfem tak ada! sebab saya dah try macam macam jenis syampu lalu semuanya tidak memuaskan hati lalu syampu sudah jadi berbakul bakul maka sekarang sibuk menghabiskan stok syampu +___+ 

Yeah..sebetulnya bukan senang kita nak jumpa sesuatu yang betul betul kena dengan jiwa kita kan? eh eh tetiba! macam tak ada kaitan dengan rambut hahaha 

Baiklah tutup cerita syampu kita bukak cerita tudung bawal. yaa tudung bawal benda kedua yang paling saya suka nak beli. sebab saya bukan jenis yang suka pakai tudung indon apakah bahasa yang betul erk? tudung serlum? ke tudung celup ceh ceh ceh

Jadi kalau tudung bawal hadir dengan design yang simple tapi comels memang saya suka! Sekarang ini tudung bawal dah ada set printed punya. Tapi actually tudung ni not really tudung bawal la..macam tudung bawal tapi beliau kategori tudung jenis cotton tapi bercorak punya. Printed tu kalau di translate ke malay jadi bercorak kan?





cantik bukan? fesyen baru ni kak kak..panas panas..

mahu lagi panas?


yep ini baru betul tudung bawal.hehe..

osem giler kan!!

nak lagi lihat tudung tudung yang osem sila lah layari TUDUNG CHANTEQ . bukan setakat printed, nak dua tone nak satu tone eh semua ada! Harga juga berpatutan. sila sila lah membeli. jika berminat boleh terus berhubung dengan tuan empunya niaga ya.

wani : nurwani89@gmail.com (0139262731)

p/s : yeah anda betul. saya baru make up blog saya  ^.^

16 comments:

Mohd Afira said...

panas2 hihihi :P dina guna larr syampo follw me hahah

dina kasyah said...

eh eh pantas komen nampak..nak beli tudung?haha

Atie iskandar said...

cantiknya!! tapi skang da jrg guna tdg cmtu. lebih slesa pki siria. sng, cepat dan bnyk wrna. hehe. g kelas da xyah nk berbutg sane sini. sarung sje. t

Mohd Afira said...

haha,xmau arr

Mohd Afira said...
This comment has been removed by the author.
CiK FizA said...

hehehe. comel comel la tdung. Cik Fiza suka jugak tdung cam nie. n baru je beli ari tuh. hee

dina kasyah said...

atie > jarang2 tu la kena kerap2 kan haha..

cik fiza > ahaii cik fiza..beli la lagi beli la lagi..sini pulak! haha

Niza Romli said...

tu bawal terbaru ke dina ada rambu ramba gitu? akk pun suka tudung bawal tapi malas gosok punya pasal, cari yang serlum jugak..huhu

dina kasyah said...

niza romli > yes kak niza..hehe. rambu ramba siap haha..

Cik Kay Jue said...

kita sama la awak.. saya pun tak suke tudung indon tu.. hehe.. like tudung bawal! >_<

dina kasyah said...

cik kay jue > yeah..satu geng la kita awak hehhee

mira maisara said...

tudung bawal 2 tone memang awsome !

dina kasyah said...

mira maisara > sangat osem! haha

ninest123 said...

cheap oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, oakley sunglasses, ugg boots, nike outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada handbags, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, tiffany jewelry, ugg boots, chanel handbags, longchamp outlet, michael kors, louboutin pas cher, prada outlet, replica watches, nike free, louis vuitton outlet, longchamp, gucci outlet, oakley sunglasses, nike roshe run, longchamp pas cher, sac longchamp, air max, uggs on sale, tiffany and co, louboutin outlet, nike air max, louboutin, air jordan pas cher, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton, tory burch outlet, nike air max, jordan shoes, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, burberry, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister