Saturday, September 22, 2012

A New Battle


Alhamdulillah. Aku bersyukur.

Aku ada Allah nak tumpang mengadu. Aku ada emak ayah nak mintak nasihat. Aku ada kak nana nak mintak topup free. Aku ada adik nak mintak tumpang bawak pegi giant pasal aku sangat tak kompiden dengan keadaan trafik sepanjang ke giant yang buat aku kompius boleh lintas ke tak, eh kalau kau penah datang Giant Kulim, jalan besar depan dia luas giler kan kan kan!! nak masuk simpang ke giant macam beratur nak pegi mengundi *eceh mood undi tetiba* , tambah tambah kalau jenis aku ni bawak kereta macam simut.siput campur semut.haha. jenis orang yang bawak laju dan yakin dan selamat cuma depan giant je dia malu malu.amek kau cerita pasal giant nak pulak berjela jela.

See aku ada semuanya. Ada kawan kawan. Ada duit. Ada talipon. Ada makan minum cukup. Cuma satu benda yang aku tak de, dan benda ni lah yang buat aku duduk tak duduk, makan tak makan.tido tak tido.ahh merepek!






Thesis!! benda ni lah..dia ni mak..dia ni lah yang buat masalah. tibai dia mak..tibai!! Fine.dah la nak kena siapkan draft plus present selasa ni. mahu berguling guling jugak la pasal xde orang malaysia buat lagi projek ni.cewahh.gelis gelis ayat macam tak masuk tadika. Baiklah kalau adik ada mesti dah lama dia kata "kelam kabut la kak ni" fine fine.




Yang kat atas ni bukan aku :') Seronok sungguh merepek dalam blog sendiri ek.

Thesis ni. Proposal ni. Perjuangan baru aku. Pertempuran baru aku. Tapi sebenarnya aku gembira dengan pertempuran baru ini, walaupun sakit tapi aku senang. Aku akan buat yang terbaik! selamat berjuang untuk rakan rakan seangkatan. Mari bertempur dengan berhemah :)



8 comments:

Muhamad Sharil said...

:) lama menyepikan diri....
Selamat bertempur....
Jangan buat last minute nanti hasilnyapun last minute jugak... lalala

dina kasyah said...

ngeh ngeh.ok bos! terima kasih. nnti klu desperate ke arah last minit, sy cari abgchik la jugak.keke.suruh cover! btw tenks

Muhamad Sharil said...

Huhu... Tolong tengok je la... :p

dina kasyah said...

:P boleh laa

deqjamucuxx said...

gud luck !

dina kasyah said...

thanks :)

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister