Tuesday, December 11, 2012

Semakin Suka Hati


Semakin kita banyak kerja, semakin kita kuat makan, dan semakin kita kuat berjalan. Kan!!

Alasan satu je..kita penat, dan kita kena reward kembali diri kita yang dah bertabah buat kerja itu dengan makan suka hati dan berjalan tak kira masa. suka hati.

Sekarang saya tengah siapkan projek, memang penat. tapi boleh balik bilik dengan perasaan tabah nak stay up malam pasal final dah dekat plus esaimen menggunung tahap Kinabalu. tapi sayang, impian nak stay up kekadang boleh reverse 360 darjah kepada jom tido! maka terus tido. yeah sekarang masa tido memang di luar kawalan, main suka hati je tido. makan pun suka hati ikut selera, tanpa fikir mahal ke tidak. janji makan. dush dush! heaven kan jadi student final year hakhak.

Baru baru ni jalan ke KLCC. bukanlah berjalan sangat sebab kolej xde la jauh mana dari KLCC. Pergi pun semata mata nak tengok air pancut yang kata orang sangat osem itu..tapi memang betul osem. pergi dah malam plus hujan pulak..tapi sebab nak jalan, nak lupa kerja, nak lupa diri..layan je hujan hujan pun..heaven!

Malam saya pergi tu, ada lagu Celine Dion : My Heart Will Go On. dan anda akan lihatlah air pancut itu meliuk lentuk mengikut irama lagu. sejam sekali je dorang pasang T___T








Itu bab jalan. bab makan..hah ni..steamboat!


Wehuuuuuu!

Bye!!



6 comments:

MISS IMAKASIHDANI said...

saya pon suke reward diri sendiri after penat g kelas n siapkan sume kerja bagai, huu. ngaaaa... sedap nye makanan =..=

dina kasyah said...

miss imakasihdani > ehehee! sama la kita :)

yana halim said...

steambot mana tu?

dina kasyah said...

yana halim > kat setapak kak. dekat2 area Festival City. Flaming Steamboat :) nyummyyyyy~

hnahdy said...

cantiknya air tu..

Misz Fazie said...

air pancut tu cantik. hehe :D