Sunday, March 24, 2013

Selesai :)


Tajuk entri macam ntah apa apa je. dushdush!

Sebelum itu..ini pemandangan sambutan Earth Hour 23 Mac 2013 dari Bandaraya Kuala Lumpur sebentar tadi..bergelap itu mula jam 8.30 malam sampai 9.30 malam. Jangan kata tak tahu lah..sekeh kang..haha.


8.30 PM : 23.03.2013

9.30 PM : 23.03.2013

Yeyeh..Menara KL muncul semula. haha. Paling ketara Menara KL tu jelah kan. sebab kenal menara KL je..bangunan lain ntah apa nama pun tak tahu..haha

Berbalik ke tajuk utama. Saya dan kawan saya sudah berbaik! hehhe. Alkisahnya yang berlaku pagi tadi, bukanlah suatu kisah menarik pun, tapi sangat penting bagi saya. Sekurang kurangnya saya tahu masa itu sudah menyembuhkan sebuah kisah luka perghhh ayat hang weiii! 

Saya dan dia berkawan baik. Sangat baik, sehingga suatu fasa terjadi suatu kejadian tidak diingini..seri bersahabat itu hilang. Maka sangat susah gila dari kejadian itu untuk kami menjadi kawan semula. Sangat sakit. Maka bermula lah sesi dendam teknik halus tanpa tegur sapa selama beberapa tahun antara saya dan dia. Bukan dia ataupun saya yang mulakan, semuanya macam terjadi sendiri. Tak ada gaduh gaduh, cuma dalam hati kekok itu ada. Malu itu terasa. Dingin itu wujud. Haaa kau..kan dah keluar ayat bombastik segala ni..

Tapi hari ini..selesai! gembira. Macam sudah bebas dari suatu kurungan. Macam tembok dah roboh! eh mcm mana nak cakap ni hahahaha.

Apapun. Saya happy. Serius.

14 comments:

puteri kasih said...

eloklah dah berbaik..takmo gaduh gaduh..kak puteri babab kang :P hehe

Fiza Suhaimi said...

Assalamualaikum :)

Fiza penah jadi macam tu jugak dengan kawan baik. Tak ada salah faham ape pun. Entah macam mana wujud dingin tu. Tapi syukur alhamdulillah masing masing dah besar, boleh fikir sendiri, matang, so kami sama2 take inisiatif untuk start conversation semula. Hehehe :D

dina kasyah said...

Puteri Kasih >
ahahaha..habislah..dah kena warning ni haha!

Fiza Suhaimi>
waalaikumussalam fiza <3

tu lah..best kan dapat berbaik semula hehe..klu x, rasa bersalah tu dtg je..

s h a said...

Besh3.Bila lame2 gaduh ni memang rase ade sesuatu yg kurang kn.Nak2 lagi kalau kawan yg memang rapat.Semoga persahabatan korang kekal baik. :)

dina kasyah said...

inshaAllah..thanks sha!

NUR SABRINA FIRZANAH said...

nampak mcm takda perubahan sampat je gambar tu ? haha

dina kasyah said...

sabrina firzanah > ha'ah! memang xde perubahan sgt pun gambar tu hahaha..sedih je kan hihi

apa tu sampat? errk! :)

Mohd Afira Shamsuri said...

. Saya dan kawan saya sudah berbaik! hehhe.

berbaik yg mcm mana yg dimaksudkn

dina kasyah said...

mohd afira > ibarat isi dgn kuku..haha

Muhamad Sharil said...

Salam apa khbr kak Dina? Cantik Suasana malam.... :)

dina kasyah said...

abg chik > ehhhhehh..nk bodek ap ni haaa tetiba komen ni haha

ninest123 said...

cheap oakley sunglasses, louis vuitton, kate spade outlet, oakley sunglasses, ugg boots, nike outlet, nike free, polo ralph lauren outlet, louis vuitton outlet, prada handbags, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, longchamp outlet, tiffany jewelry, ugg boots, chanel handbags, longchamp outlet, michael kors, louboutin pas cher, prada outlet, replica watches, nike free, louis vuitton outlet, longchamp, gucci outlet, oakley sunglasses, nike roshe run, longchamp pas cher, sac longchamp, air max, uggs on sale, tiffany and co, louboutin outlet, nike air max, louboutin, air jordan pas cher, polo ralph lauren outlet, louis vuitton, louis vuitton, tory burch outlet, nike air max, jordan shoes, ralph lauren pas cher, ray ban sunglasses, ray ban sunglasses, louboutin shoes, burberry, oakley sunglasses, replica watches, oakley sunglasses

ninest123 said...

true religion outlet, replica handbags, ralph lauren uk, tn pas cher, nike blazer, new balance pas cher, hollister, michael kors outlet, timberland, lululemon, hogan, lacoste pas cher, true religion jeans, north face, sac guess, kate spade handbags, coach purses, converse pas cher, ray ban uk, burberry outlet online, burberry, abercrombie and fitch, michael kors outlet, nike free run uk, michael kors, michael kors, air force, nike air max, hollister pas cher, michael kors, oakley pas cher, coach outlet, michael kors outlet, mulberry, vans pas cher, michael kors outlet, nike air max, nike roshe, nike air max, ray ban pas cher, hermes, ugg boots, vanessa bruno, true religion jeans, ugg boots, true religion jeans, north face, michael kors outlet, michael kors, coach outlet

ninest123 said...

lancel, jimmy choo shoes, hollister, timberland boots, ferragamo shoes, louboutin, mcm handbags, beats by dre, chi flat iron, nfl jerseys, babyliss, converse, oakley, bottega veneta, north face outlet, ghd, wedding dresses, vans, nike air max, baseball bats, valentino shoes, nike air max, hollister, birkin bag, gucci, giuseppe zanotti, ray ban, mac cosmetics, soccer shoes, celine handbags, instyler, mont blanc, converse outlet, new balance, soccer jerseys, p90x workout, vans shoes, abercrombie and fitch, nike trainers, asics running shoes, ralph lauren, reebok shoes, nike huarache, north face outlet, longchamp, nike roshe, herve leger, lululemon, iphone cases, insanity workout, hollister