Saturday, May 21, 2011

segmen bloglist abgteror | tanah tumpah darahku

~TOINK TOINK~

sebab mood exam dah hilang, maka marilah kita munculkan ia semula okeh. mari kita ramai ramai menjawab soalan seperti ini :

DIMANA ANDA DILAHIRKAN?
# Kedah

DIMANA ANDA DIBESARKAN?
# Kedah


NEGERI PILIHAN ANDA UNTUK DIMASUKKAN DALAM SENARAI BLOGLIST ABGTEROR
# Kedah

CERITAKAN SEDIKIT MENGAPA ANDA MEMILIH NEGERI TERSEBUT.

# Oh yeah..kedah adalah satu satu nya negeri paling comel, paling berwibawa paling aman dan paling bahagia aku pernah rasa. sekali kau masuk kedah kau akan rasa sejuk je hati kau tenang je hati kau nyaman je hati kau. walaupun aku sekarang kat kuala lumpur, belajar pun bukan kat kedah sebab asal lepas UPSR terus dapat tawaran belajar luar negeri maksud aku luar negeri kedah yang kau fikir aku kena hantar sampai england sapa suruh, tapi aku tetap sayang kedah. sapa dok kedah tau laaa..teheehe. memang tak ada etika betul soalan last baru nak menjawab jela jela .



TERINGIN NAK MENJAWAB SOALAN INI JUGAK??

DUN WORI BEBEH.

BOLEH BOLEH KLIK GAMBAR KAT BAWAH NIH OKEH.



credit terhangat untuk ABG TEROR.

oke. hari ini aku join dua segmen. makanya tolong skrol down sampai entri bawah sekali. terima kasih tahu tahu aku memang rajin. tak payah puji sangat nanti malam aku susah nak tido.


11 comments:

ABU said...

ooo..orng kedah rupanya..:D

アヌム ちゃん said...

dtg melawat sini...

echaRierie said...

slmt berkenalan edina :)

Edina Kasyah said...

abu > i am ^^

2nd comment > tq akak ^^ singgah la selalu

echa > echa!! slmt berkenalan. sy edina =)

Khairil said...

support orang kedah ni...seyes...

Edina Kasyah said...

time kaseh enchik khairil =)

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

edina~ ca tgok edina nyer entry bnyk doodles..ca suka..edina guna per ek?
ca lukis budak pale botak reti la..contoh nyer cmni...

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/rasa-yang-tak-best.html

Edina Kasyah said...

shaherah > salam perkenalan dr blogger kedah.

cha > cha! edina dh tinggal komen kt entri cha tuh.

biasa2 je cha, btw thnx sebab suka ^^

Cik Farah said...

hyeeee! Cik Farah dari blogger kedah bloglist abg teror datang melawat! :)

Edina Kasyah said...

salam perkenalan cik farah ^^