Monday, July 18, 2011

Langgar-Lari : Siapa Edina Ni??




Siapa Edina ni?? mujur emosi sangat cemerlang kalau tidak sudah jadi Siapa Edina ni!!! [tanda seru]. Saya bukan nak buat sessi mari-berkenalan-dengan-edina..sebaliknya saya yang nak berkenalan dengan "edina" yang seorang ini.


So sweet! tiba tiba edina bagi nasihat macam tuh. Hadoii~ berchenta la sangat saya nak cakap benda benda jiwang ni. Dida Ayu, sori sebab maen seludup masuk je comment nih. Ini comments dari entri awak bertajuk cinta-tak-mengenal-paras-rupa. Sebetulnya itu bukan comment from dis real edina right here. Betullah dak "edina" ni dah buat kes langgar-lari dengan belog saya. Lenggang lenggok mak iloi iloi je dia guna nama saya dan nama blog saya. eh nama blog saya nama saya lah..ahh yang kau pening kenapa? Aduduii~

Saya bukan marah kat 'edina' tu, terima kasih banyak banyak, pasal hit masuk jugak dari link tu. Saya cuma terkilan dia guna nama saya, kot ye pun nama saya pelik sangat jangan lah sampai nak promote dengan cara yang macam tu, teknik promosi kena betul dik..banyak cara lain lagi boleh guna untuk promote belog kengkawan tapi bila guna untuk bagi comment, please pergi maen jauh jauh sikit. Nasib baek bagi comment membina macam tu, kalau "edina" tu bagi comment 'Weiii..kau brake off je dengan bf kau tu!!' haaa! padan muka aku +___+ sumpah jugak jadi badak jadian karang.

Anyway....walau siapa pun 'edina' ni, seriously saya tak marah kamu, cuma laen kali jangan la buat lagi. Ingat best ke maen langgar-lari macam gini..[peace]

9 comments:

nanad said...

wah..macam ini pun ada ka.. :O

cik aisha said...

pinjm identiti org...xde identiti sendiri ke?mcm2..mujur komen dia xmencemarkn nama edina...

Mohd Izzar said...

mna tau nma dia pun edina jgk..

Edina Kasyah said...

nanad : dunia..dunia..^^

cik aisha : Hahaa..mujurlah kan..klu dia buat mcm tu xtahu lah sy..adoii~

mohd izzar : kot ye pun nme dia edina jugak..nape x link pd blog dia je nma tu..ni dia link ke belog sy +__+

Mohd Izzar said...

owh, yeke?hoho.. klu gtu,, bersabar jewla..huhu

akoo said...

huhu die nak promot blog kamu kott..
=)

ubi said...

cinta monyet..hehe

muz said...

sabar ye edina... :)

mien eaststar said...

be positif yup.. =)

jom baca ni jap, mane la tau kot2 berminat ... sekadar berkongsi
...